Montaj cu fundație individuală a stâlpilor

– varianta pe cuzinet –

Modelele de garduri din beton din gama RADIAL se pot monta pe cuzineți din beton (postamente individuale de beton).

Dacă optezi pentru acest tip de montaj, recomandarea experților noștri este să ai în vedere următoarele dimensiuni minime ale fundației: 40 cm L x 40 cm l x 70 cm adâncime. Totuși, ține cont de faptul că dimensiunile pot varia atât în funcție de înălțimea construcției, cât și de complexitatea lucrării.

Fundație individuală a stâlpilor

Stâlp cu fundație individuală

Montaj cu fundație continuă

   .

Un gard din plăci de beton marca RADIAL PLUS CONSTRUCT poate fi montat și prin soclu continuu din beton armat.

Pentru acest tip de montaj, experții RADIAL recomandă o fundație cu dimensiuni minime de 15 cm lățime și 20 cm adâncime în pământ pentru a asigura stabilitatea structurii în timp. În funcție de factori externi precum solul, climatul, modelul ales pentru gardul din beton etc., aceste dimensiuni pot varia.

Fundație continuă

Stâlp

Preț montaj gard beton

Produsele RADIAL PLUS CONSTRUCT dispun de certificate de calitate și conformitate.

La achiziția oricărui gard din beton, echipa RADIAL îți va oferi o listă cu toți montatorii autorizați cu care colaborăm. Astfel, prețul montajului, al transportului și al altor operațiuni poate fi negociat discutând direct cu experții în domeniu.

Calculul prețului se va face ținând cont de detalii precum gradul de urgență, înălțimea gardului, numărul rândurilor de panouri, prețul materialelor din zona în care locuiești, facilitatea accesului la locația în care se va desfășura lucrarea, structura și textura solului, gradul de urgență etc.

Montajul NU include chituirea, tencuirea, impermeabilizarea sau vopsirea gardului, acestea fiind servicii opționale în cadrul firmei noastre. În cazul apariției unor situații speciale care pot îngreuna procesul de montaj (terenuri neconsolidate, diferențe mari de nivel, expunere la vânturi puternice etc.), experții noștri recomandă montarea gardului exclusiv conform proiectului tehnic avizat și autorizat anterior.

Consultanță tehnică GRATUITĂ

Intră acum în legătură cu unul dintre reprezentanții RADIAL PLUS CONSTRUCT și beneficiază de consultanță tehnică gratuită pentru alegerea montajului.

Alege soluțiile care ți se potrivesc alături de echipa
RADIAL PLUS CONSTRUCT!

Finisaje

În funcție de gradul de rezistență și de aspectul vizual pe care dorești să îl aibă gardul din plăci de beton care îngrădește curtea ta, există câteva operațiuni pe care, la cerere și cu un tarif extra,

Echipa de montaj le poate executa:

IMG_4246IMG_4322

Finisare

Ai încredere în echipa RADIAL PLUS CONSTRUCT

Procesul de întărire a betonului este realizat printr-o serie de reacții chimice cu degajare de căldură și gaze ce provoacă bulele obișnuite pe care le observăm la suprafața acestuia. Din păcate, existența acestor bule nu poate fi îndepărtată decât după instalarea gradului, printr-un proces de finisare.  

Numărul porilor din beton, dimensiunile și reparația acestora sunt factori ce pot fi determinați de compoziția chimică a materiilor prime (agregate minerale, ciment, apă, aditivi etc.), de granulometria agregatelor minerale, de temperatura materiilor prime, temperatura aerului, precum și de multe dintre operațiile procesului tehnologic de producție. De aceea, frecvența, mărimea și distribuția porilor sunt foarte greu de controlat.

Pentru a rezolva micile defecțiuni inerente ce pot apărea în urma transportului și montajului din cauza bulelor de aer (defecțiuni ce nu intră în sarcina producătorului pentru că nu pot fi evitate), recomandăm astuparea porilor de suprafață și repararea micilor ciobituri cu materiale pentru finisare sau lapte de ciment. Astfel, vei obține aspectul pe care ți-l dorești fără un efort prea mare din punct de vedere financiar. 

Chituire

Echipa RADIAL PLUS CONSTRUCT, îți pune la dispoziție o gamă largă de produse premium și modele unice

Fiind un serviciu adiacent, chituirea unui gard de beton se poate efectua atât în momentul montajului, cât și ulterior.

Pentru a oferi un aspect mai plăcut lucrării finale, echipa RADIAL recomandă atât chituirea rosturilor dintre elementele de gard suprapuse, cât și lungimea canalelor stâlpilor care compun ansamblul prefabricatelor, pe anumite locuri. Pentru această operațiune, se pot folosi adezivi și masticuri.

IMG_4217IMG_4236

Tencuire

Materiale de cea mai înaltă calitate, puse la dispoziție de RADIAL PLUS CONSTRUCT

bfIMG_6050

Tencuit cu un strat subțire de adeziv pentru termosistem, același pe care îl folosim și la chiturie, spatele gardului din plăci de beton prefabricate poate dobândi, de asemenea, un aspect plăcut din punct de vedere vizual. Pentru obținerea unui gard mai rigid, cu două fețe, această operațiune presupune și încorporarea unei plase din fibră de sticlă pentru exterior.

Alege soluțiile care ți se potrivesc alături de echipa
RADIAL PLUS CONSTRUCT!